work | about

Bibi van der Velden

Stage UX, Visual design & Content creator 

Eén van de stages tijdens mijn studie, heb ik gedaan bij Bibi van der Velden, een exclusief sieraden merk van de sieradenontwerper Bibi. De sieraden zijn als het ware kleine kunstwerkjes, alles is handgemaakt, uniek en heeft een verhaal.

Ik heb tijdens deze stage grotendeels het UX department mogen ondersteunen, hierbij werkte ik samen met het bedrijf Deutsche und Japaner. Mijn belangrijkste taak was het gebruiksvriendelijker maken van de website, daarnaast kon ik mijn creativiteit kwijt in de content creation en het ondersteunen van evenementenorganisaties. 

Tijdens deze stage leerde ik internationaal samenwerken en ben ik zelfstandiger geworden door de verantwoordelijkheid van projecten.  

Tijdens deze stage periode heb ik de hele website van Bibi van der Velden geanalyseerd met behulp van usabilitytesting & real life data. Op basis hiervan heb ik de website deels her-ontworpen. Voor elementen die niet goed door de doelgroep ontvangen werden heb ik alternatieven gezocht. 

M.