work | about

Hi! Leuk dat je terecht bent gekomen op mijn portfolio website! Hier laat ik een klein deel zien van de projecten die ik afgelopen jaren gedaan heb en waar ik trots op ben! 

Na mijn havo-diploma wilde ik heel graag Graphic Design gaan studeren, ik ben altijd al bezig geweest met kunst, typografie en simpele dingen zo mooi mogelijk maken. Uiteindelijk koos ik voor de studie Communication & Multimedia in Amsterdam, waarbij ik mijn creativiteit kon combineren met een technische en commerciëlere kant. Dat is gelukt! Ik heb de studie in februari 2021 succesvol afgerond.

Tijdens mijn studie heb ik me gefocust op visual design. Ik vind een sfeer heel belangrijk en een project pas echt geslaagd als de kernelementen van een onderneming, persoon of organisatie verstopt zitten in alle aspecten van de vormgeving. Maar ook het positief beïnvloeden van een gebruiker vind ik heel interessant, met de kennis van behavourial design heb ik een aantal maatschappelijke projecten gedaan, één daarvan was mijn afstudeer project, daarover lees je hier meer.

Na mijn opleiding ben ik een traineeship van EVG Start gaan volgen, hierin heb ik me verdiept in projectmanagement en agile werken. Super leuk en interessant maar na een paar maanden GVB Amsterdam merkte ik dat ik het creatieve vakgebied wel erg miste. Ik besloot om te gaan werken bij een designbureau, Total Design.

Momenteel ben ik hier werkzaam als junior designer in het corporate reporting team. In dit specifieke vakgebied krijg ik de kans grote corporate organisaties te helpen met het visualiseren van hun verhaal, bijvoorbeeld voor PostNL, IMCD & Bouwinvest. Omdat we in kleine teams werken kan ik hier de projectmanagement skills, die ik eerder bij de GVB inzette goed gebruiken. Efficiëntie en samenwerken binnen een team of project blijf ik belangrijk vinden! 

curriculum vitae

Diploma's, Opleidingen & certificaten

Instagram